Pāriet uz saturu Skip to main navigation Skip to footer

SIA “Ornaments” apkalpošanas teritorijā samazināsies ūdensapgādes un kanalizācijas tarifi

No 1. oktobra stāsies spēkā jaunie ūdensapgādes un kanalizācijas tarifi Ilūkstes un Subates pilsētās, Eglaines, Bebrenes, Dvietes, Pilskalnes, Prodes, Šēderes un Sventes pagastā, kur pakalpojumus sniedz SIA “Ornaments”.  

Ūdensapgādes tarifs samazināsies par 7.2%, proti līdzšinējo 1,25 eiro vieta būs 1,16. eiro.  Savukārt kanalizācijas tarifs samazināsies par 13,6 %, proti līdzšinējo 1,76 eiro vietā būs 1,52 eiro.

Tarifa izmaiņas saistītas ar energoresursu cenu samazināšanos.

Iepazīties ar sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto tarifu un noteikta tarifa pamatojumā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus saistībā ar norādītajām tarifa izmaiņām par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto ūdensapgādes un kanalizācijas tarifu lietotājs var SIA “Ornaments”, Jelgavas ielā 21, Ilūkstē, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 12.00 un no 12.30 līdz 16.30, iepriekš sazinoties ar SIA “Ornaments” grāmatvedi Tatjanu Gaudzi pa tālruni 6546254, e-pasts ornaments93@inbox.lv.

Priekšlikumus un ieteikumus par sabiedrisko pakalpojumu sniedzēja noteikto ūdensapgādes un kanalizācijas tarifu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA “Ornaments”, Jelgavas ielā 21, Ilūkstē, Augšdaugavas novadā, LV-5447, e-pasts ornaments@ilukste.lv, kā arī Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai Rīgā, Ūnijas ielā 45, e-pasts sprk@sprk.gov.lv 7 dienu laikā no šā paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā “Latvijas Vēstnesis”.

Skip to content